Bus huren Soest
Bij van Dusschoten & van Ginkel bent u aan het juiste adres voor bestelbus verhuur in Soest. Bij ons kunt u terecht voor diverse bestelbussen in verschillende formaten.
 
Van Dusschoten & van Ginkel Autoverhuur heeft kleine busjes voor het vervoer van een bed en een aantal dozen tot een bakwagen met laadklep voor een complete inboedel.
 
Gaat u verhuizen met één van onze busjes? Dan kunt u gebruik maken van onze verhuisservice en verhuisartikelen. Of het nou om een grote of kleine verhuizing gaat? Bij ons kunt u altijd terecht voor een passende bestelbus. Kijk voor het volledige overzicht bestelbussen op:
> Bestelbus huren Soest
 
Flexibel huren met speciale Uur en 4-Uurs tarieven
Even snel iets ophalen wat niet in uw auto past? van Dusschoten & van Ginkel Autoverhuur heeft speciale Uur en 4-Uurs tarieven. Zo kunt u van maandag t/m vrijdag goedkoop een busje huren voor 1 of 2 uur, een halve dag of voor de avond.
 
Hiermee zijn wij uniek in Soest en bieden hiermee optimale flexibiliteit!
 
Vlakbij de snelweg A28 en A1
Onze vestiging in Amersfoort ligt naast de afslag van de snelweg A1 (afslag Amersfoort-Noord afslag 13). Zo bent u vanuit Soest zeer snel bij onze vestiging in Amersfoort.
map
 
Autoverhuur Amersfoort
Spoetnik 2 | 3824 MG Amersfoort
033-4615 916
info@vandusschoten.nl
 
Openingstijden
Maandag tot vrijdag van 8.00 tot 17.00
Zaterdag 8.00 tot 10.00 en 16.00 tot 18.00
Zondag 9.00 tot 10.00