Verhuizen Utrecht
Veel mensen kiezen ervoor om zelf hun verhuizing te regelen. Een van de belangrijkste aspecten van een verhuizing is het transport. Om zo efficiënt mogelijk te verhuizen is het verstandig om een verhuisbus of vrachtwagen te huren.
 
Van Dusschoten & van Ginkel is gespecialiseerd in het verhuren van verhuisbussen en vrachtwagens in Utrecht. Ons wagenpark bestaat uit kleine verhuisbussen voor het vervoer van een bed en een aantal dozen tot grote bakwagen met laadklep voor een complete inboedel.
 
Voor de grote verhuizingen kunt u ook bij ons terecht voor het huren van een vrachtwagen.
Hulp bij uw verhuizing
Naast het transport is hulp bij uw verhuizing cruciaal. In veel gevallen zullen dit vrienden, kennissen en familie zijn die u kunnen helpen met verhuizen. Heeft u liever professionele ondersteuning bij uw verhuizing? Dan kunt gebruik maken van onze verhuishulp.
 
Met onze verhuishulp heeft u de beschikking over professionele verhuizers die u ondersteunen bij uw verhuizing. De verhuizers helpen u met het verhuizen van uw complete inboedel en het laden en lossen van de verhuisbus.
 
Het voordeel van onze verhuishulp is dat u zelf de regie in handen houdt, maar wordt ondersteund door ervaren en professionele verhuizers tegen een scherp tarief. Zo kunt u al gebruik maken van onze verhuishulp vanaf €55,- per uur.
 
 
Hulpmiddelen bij uw verhuizing
Om uw verhuizing soepel te laten verlopen hebben wij diverse verhuisartikelen te huur. Wij hebben o.a. steekwagens, verhuisdekens, spanbanden en nog meer verhuisartikelen. Daarnaast hebben wij complete verhuispakketen samengesteld waar alles is zit om uw verhuizing makkelijk te maken.