Homepage » Aanhanger huren Amersfoort

Aanhanger huren Amersfoort

Wilt u een aanhangwagen huren in Amersfoort voor een verhuizing of andere klus? Bij Van Dusschoten verhuren we 7 dagen per week betrouwbare en kwalitatieve aanhangers voor een vlotte en efficiënte transportervaring. Huur een aanhanger in Amersfoort bij Van Dusschoten voor al uw klussen.

  • 7 dagen per week open
  • Eenvoudig online reserveren
  • Vertrouwd, veilig en lokaal huren
  • 24/7 beveiligd inleveren
  • Goedkoop huren vanaf € 19,-
  • Beoordeeld met 4,4 sterren door meer dan 150 klanten in Amersfoort en omgeving.

Onze aanhangers in Amersfoort

Our buses

  • 1 Selecteer categorie
  • 2 Prijs berekenen
  • 3 Uw gegevens
  • 4 Controle en bevestigen

Vestiging van ophalen

Vestiging van inleveren

+
Buitenmaten 450cm x 180cm x180cm
Binnenmaten laadruimte 250cm x 126cm x 150cm
Tarif KM vrij Prijzen
Dagtarief 0 € 32.00
4Uur 0 € 21.01
Avond 0 € 21.01
*Prijzen incl. BTW en excl. brandstof
Prijzen
€ 32.00 / dag

Categorie GE

Totaal incl BTW
€32.00
+
Buitenmaten 390cm x 180cm x203cm
Binnenmaten laadruimte 250cm x 128cm x 150cm
Tarif KM vrij Prijzen
Dagtarief 0 € 37.99
4Uur 0 € 23.99
Avond 0 € 23.99
*Prijzen incl. BTW en excl. brandstof
Prijzen
€ 37.99 / dag

Categorie GT

Totaal incl BTW
€37.99

Een divers aanbod aan aanhangers

Bij Van Dusschoten hebben we een gevarieerd aanbod aan aanhangers die geschikt zijn voor diverse transportdoeleinden. Of u nu een compacte aanhanger nodig heeft voor het verplaatsen van tuinmaterialen of een ruime gesloten aanhanger wilt huren voor het vervoeren van waardevolle spullen, we hebben altijd een oplossing voor uw behoeften.

Een aanhanger kiezen

Bij ons heeft u de keuze uit drie soorten aanhangers: GE (gesloten enkel-as), OE (open enkel-as) en GT(gesloten tandem-as).

GE-aanhanger

De GE-aanhanger biedt een gesloten omgeving voor extra bescherming van uw vracht. Deze aanhanger is geschikt voor het veilig vervoeren van kwetsbare goederen.

Afmetingen

Binnenmaat: 250 cm x 126 cm x 150 cm

Buitenmaat: 450 cm x 180 cm x 180 cm

OE-aanhanger

Wil u iets verhuizen, wegbrengen of ophalen dat niet zo kwetsbaar is, zoals een schutting? Dan is de OE-aanhanger de ideale oplossing voor open transport.

Afmetingen

Binnenmaat: 250 cm x 130 cm x 35 cm
Buitenmaat: 410 cm x 180 cm x 129 cm

GT-aanhanger

Als u grotere kwetsbare goederen wilt vervoeren, maar meer ruimte nodig heeft dan de GE-aanhanger. Dan biedt de GT-aanhanger genoeg ruimte.

Afmetingen

Binnenmaat: 250 cm x 128 cm x 150 cm

Buitenmaat: 390 cm x 180 cm x 203 cm

Aanhanger ophalen en terugbrengen

Bij ons haalt u de aanhanger op elk gewenst moment vanaf 08.00 uur op. Het inleveren van de aanhanger na uw huurperiode is eenvoudig op onze locatie. Of het nu 15.00 uur ’s middags is of 23.00 uur ’s avonds maakt niet uit, u brengt 24/7 de aanhanger bij ons terug.

Huurperiodes op maat

We bieden diverse huurperiodes aan, omdat we begrijpen dat geen enkele klus even lang duurt. U huurt bij ons een aanhanger voor een hele dag, 4 uur of zelfs alleen voor de avond. Op deze manier betaalt u alleen voor de tijd die daadwerkelijk nodig is.

Betrouwbaar en veilig

Betrouwbaarheid en veiligheid staan hoog in het vaandel bij ons. We onderhouden regelmatig onze aanhangwagens en zorgen dat ze voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. U kunt erop rekenen dat u bij ons een goed onderhouden en veilige aanhanger huurt.

Huur een aanhanger bij Van Dusschoten

Wilt u een aanhanger huren in Amersfoort? Doe het dan bij Van Dusschoten!
Heeft u nog vragen over het huren van een aanhanger? Neem dan contact op via 033 461 5916 of stuur een e-mail naar info@vandusschoten.nl. Ons team beantwoord
graag al uw vragen.

Veelgestelde vragen over busje huren

Vanaf welke leeftijd mag ik een aanhanger huren?

U moet minimaal 21 jaar zijn als u een aanhanger bij ons wilt huren. Daarnaast vragen we ook dat u minimaal 1 jaar in bezit bent van uw rijbewijs.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een aanhanger te huren?

Met rijbewijs B heeft u de bevoegdheid om met een aanhanger te rijden, maar het totale gewicht van uw auto en aanhanger mag niet meer dan 3500 kilo bedragen. Indien u beschikt over een rijbewijs BE, is het toegestaan dat het gecombineerde gewicht van uw auto en aanhanger de 3500 kilo overschrijdt.

Wat is de maximale snelheid van een aanhanger?

Voor aanhangers met een gewicht onder de 3500 kg geldt een maximale snelheid van 90 kilometer per uur op de snelweg. Bij een gewicht boven de 3500 kg wordt de maximumsnelheid beperkt tot 80 kilometer per uur. Op alle andere wegen dient u de geldende snelheidslimieten voor die specifieke weg te hanteren.

Zijn alle huurtarieven inclusief 21% btw?

Alle huurtarieven zijn inclusief btw.

Zijn er extra kosten naast de huurprijs?

Voor bestuurders in de leeftijdscategorie van 21 tot en met 23 jaar wordt automatisch een jongerenverzekering toegevoegd. De bijbehorende kosten bedragen €12,- per dag.

Hoe hoog is de borg?

De hoogte van de borg varieert op basis van het type aanhanger dat u huurt en de duur van de huurperiode. Wilt u meer weten over de borg voor de specifieke aanhanger die u overweegt te huren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u direct te informeren over de hoogte van de borg.