Deze website gebruikt cookies om een optimale ervaring te garanderen. Meer informatie
Alle cookies accepteren

Scherpste prijzen en de beste Service
Van Dusschoten & van Ginkel Autoverhuur is sinds 1946 uw lokale autoverhuurder in de regio Amersfoort en Utrecht. Dat zijn wij natuurlijk niet voor niets. Zo hebben wij.......
- De scherpste all-in tarieven.
- Tarieven zijn incl. alle verzekering (geen extra kosten voor annuleringsverzekering, ruit / band verzekeringen en 24/7 pechhulp). 
- Beveiligd inleveren buiten openingstijden zonder meerprijs.
- Uw eigen auto kan bij ons op eigen terrein achtergelaten worden.
- Complete bestelauto's (allemaal met airco en de meeste met achterautrijcamera en navigatie).
- Persoonlijke service.
- Al 75 jaar een betrouwbare partner in autoverhuur.
 
Wij zijn gespecialiseerd in autoverhuur op korte termijn. Zo kunnen wij nog op dezelfde dag een passende huurauto voor u klaarzetten. Kijk voor het volledige overzicht huurauto's op:
Bestelbus huren
- Bakwagen met laadklep huren
Koelwagen huren
Vrachtwagen huren
Personenauto huren
Personenbus huren
Rolstoelbus huren
Aanhanger huren
 
 
Busje huren
Van Dusschoten & van Ginkel Autoverhuur is de specialist in het verhuren van bestelbussen en verhuisbussen in de regio Amersfoort en Utrecht. Ons wagenpark bestaat uit kleine busjes voor het vervoer van een bed en een aantal dozen tot een bakwagen met laadklep voor een complete inboedel.
 
Even een busje nodig? Van maandag t/m vrijdag kunt u onze busjes per uur huren. Wij hebben flexibele Uur en 4-Uurs tarieven waarmee u goedkoop uw spullen kunt ophalen of wegbrengen. 
Verhuismateriaal huren
Gaat u verhuizen? Bij ons kunt u terecht voor professioneel verhuismateriaal tegen scherpe prijzen. Of u nou een steekwagen wilt huren of een rolcontainer? Wij hebben het staan voor u. Kijk op onze pagina met verhuismateriaal voor het complete overzicht.
 
Hoe wij verspreiding van het coronavirus tegengaan
Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben wij maatregelen getroffen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze klanten en doen er alles aan om verspreiding van het virus tegen te gaan.
Maatregelen:
- Handen wassen deden wij natuurlijk al, maar wij hebben nu speciale handreinigers / desinfectant om onze handen te desinfecteren.
- Wij geven elkaar even geen hand.
- Voordat wij een huurauto innemen desinfecteren wij eerste de handgreep van de deur en het bestuurdersgedeelte van de cabine.
- Voordat de huurauto weer meegegeven wordt aan de nieuwe klant wordt deze compleet gedesinfecteerd. Dit doen wij zolang dat nodig is.
 
Met deze maatregelen hopen wij de risico's te minimaliseren.

Tweets