Deze website gebruikt cookies om een optimale ervaring te garanderen. Meer informatie
Alle cookies accepteren

Beursdeelname
Wanneer u heeft besloten om deel te nemen aan een beurs beginnen de voorbereidende werkzaamheden. Tijdens de voorbereiding zult u een aantal zaken tegenkomen waarover u een beslissing moet nemen, waaronder de productpresentatie en het transport.
 
Productpresentatie
Denk van tevoren goed na over welke producten of diensten u wilt exposeren en op welke manier u deze extra onder de aandacht brengt. Zorg van tevoren dat u voldoende producten en brochures op voorraad heeft.
 
Transport
Voor het transport van de invulling van jullie stand zijn wij u graag van dienst met onze flexibele mobiliteitsoplossingen. Of uw producten nou klein of juist groot in omvang zijn, van Dusschoten & van Ginkel heeft altijd een passende oplossing qua transport.
 
Bij ons kunt u kiezen uit een brede range bestelbussen en vrachtwagens met een hoge beschikbaarheid. Hierdoor kunnen wij u veel flexibiliteit bieden en middels maatwerk voorzien in uw mobiliteitsbehoefte!
Wat kunt u als klant verwachten?
- Gemak! Wij hanteren geen ingewikkelde procedures en voorwaarden.
- Flexibel huren. Wij hanteren scherpe tarieven per uur, ½ dag of werkweek.
- Specifieke wensen? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.
- Volledig euro 6 wagenpark.
 
Frequent huren verdiend aandacht
Onze kracht zit in het creatief meedenken met klanten over passende mobiliteitsoplossingen. Graag nodigen wij u uit om vrijblijvend een gesprek in te plannen om samen te bekijken welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.