Deze website gebruikt cookies om een optimale ervaring te garanderen. Meer informatie
Alle cookies accepteren

Busje huren Bunnik
Bij van Dusschoten & van Ginkel bent u aan het juiste adres voor bestelbus verhuur in Bunnik. Bij ons kunt u terecht voor diverse bestelbussen in verschillende formaten.
 
Zo verhuren wij kleine busjes voor het vervoer van een bed en een aantal dozen tot een bakwagen met laadklep voor een complete inboedel.
 
Wilt u gaan verhuizen met één van onze busjes? Dan kunt u gebruik maken van onze verhuishulp, verhuisdozen en verhuisartikelen. Of het nou om een grote of kleine verhuizing gaat? Bij ons kunt u altijd terecht voor een passende bestelbus en aanvullende service.
 
 
Flexibel huren met speciale Uur en 4-Uurs tarieven
Even snel iets ophalen wat niet in uw auto past? van Dusschoten & van Ginkel Autoverhuur heeft speciale Uur en 4-Uurs tarieven. Zo kunt u van maandag t/m vrijdag goedkoop een busje huren voor 1 of 2 uur, een halve dag of voor de avond.
 
Hiermee zijn wij uniek in Bunnik en bieden u hiermee optimale flexibiliteit!
 
 
Bestelbus huren op zondag
Een busje huren op zondag is bij ons geen probleem! Op zondag zijn wij geopend tussen 9.00 en 10.00 uur. Onze bestelbussen zijn op zondag te huur voor het normale dagtarief.
 
 
Snel bereikbaar vanuit Bunnik
Onze vestiging in Zeist ligt vlakbij de afslag van de snelweg A28. Zo bent u vanuit Bunnik zeer snel bij onze vestiging in Zeist.
 
Bekijk direct uw actuele route en reistijd op Google Maps
 
 
van Dusschoten & van Ginkel Autoverhuur
Dijnselburgerlaan 1-6 | 3705 LP Zeist
030-691 90 44
info@vandusschoten.nl
 
Openingstijden
Maandag tot vrijdag 8.00 tot 17.00
Zaterdag 8.00 tot 10.00
Zondag 9.00 tot 10.00
 
 
map