Deze website gebruikt cookies om een optimale ervaring te garanderen. Meer informatie
Alle cookies accepteren

Busje huren Leusden
Bij van Dusschoten & van Ginkel bent u aan het juiste adres voor bestelbus verhuur in Leusden. Bij ons kunt u terecht voor diverse bestelbussen in verschillende formaten.
 
Zo verhuren wij kleine busjes voor het vervoer van een bed en een aantal dozen tot een bakwagen met laadklep voor een complete inboedel.
 
Wilt u gaan verhuizen met één van onze busjes? Dan kunt u gebruik maken van onze verhuishulpverhuisdozen en verhuisartikelen. Of het nou om een grote of kleine verhuizing gaat? Bij ons kunt u altijd terecht voor een passende bestelbus en aanvullende service.
 
Flexibel huren met speciale Uur en 4-Uurs tarieven
Even snel iets ophalen wat niet in uw auto past? van Dusschoten & van Ginkel Autoverhuur heeft speciale Uur en 4-Uurs tarieven. Zo kunt u van maandag t/m vrijdag goedkoop een busje huren voor 1 of 2 uur, een halve dag of voor de avond.
 
Hiermee zijn wij uniek in Leusden en bieden u hiermee optimale flexibiliteit!
 
Bestelbus huren op zondag
Een busje huren op zondag is bij ons geen probleem! Op zondag zijn wij geopend tussen 9.00 en 10.00 uur. Onze bestelbussen zijn op zondag te huur voor het normale dagtarief.
 
Snel bereikbaar vanuit Leusden
Onze vestiging in Amersfoort ligt vlakbij de afslag van de snelweg A1. Zo bent u vanuit Leusden zeer snel bij onze vestiging in Amersfoort.
 
Bekijk direct uw actuele route en reistijd op Google Maps
 
 
van Dusschoten & van Ginkel Autoverhuur
Kosmonaut 24 | 3824 MK Amersfoort
033-461 59 16
info@vandusschoten.nl
 
Openingstijden
Maandag tot vrijdag 8.00 tot 17.00
Zaterdag 8.00 tot 10.00 en 16.00 tot 18.00
Zondag 9.00 tot 10.00
 
Handige links