Homepage » Personenauto huren

Personenauto hurenBij Van Dusschoten & Van Ginkel huurt u snel en eenvoudig een personenauto voor één of meerdere dagen, weken of maanden.

Amersfoort

Indien u een auto personenauto wilt huren in Amersfoort dan kunt u hieronder een keuze maken uit de beschikbare modellen en deze meteen online reserveren!

Zeist

Zoekt u een personenauto in Zeist? Dan is Hertz Autoverhuur Zeist de oplossing!
Als partner van Hertz Autoverhuur kunt u bij ons in Zeist terecht voor het huren van personenauto’s. Door de samenwerking met Hertz autoverhuur bieden we u een ruime keuze in personenauto’s, waaronder diverse elektrische modellen! U kunt bij Hertz.nl een auto huren, vervolgens kunt u bij ons, “uw vertrouwde adres” de auto ophalen. En als extra service kunt u de auto bij elke Hertz vestiging weer inleveren. Als dat geen service is !


Shortlease

Bent u op zoek naar een auto voor een maand of langer? Bekijk dan ons aanbod in shortlease auto’s.

Goede service

Bij Van Dusschoten & Van Ginkel bent u verzekerd van goede service. Wij helpen u graag. U kunt een keuze maken uit een ruim assortiment auto’s van onszelf maar ook van onze partner Hertz Rent-a-Car. In Zeist zijn wij de vertegenwoordiging van Hertz voor de verhuur van personenauto’s. U reserveert deze eenvoudig via Hertz Autoverhuur. Voor bestelwagens en personenbussen kunt op deze website (vandusschoten.nl) uw keuze maken.

Our buses

  • 1 Selecteer categorie
  • 2 Prijs berekenen
  • 3 Uw gegevens
  • 4 Controle en bevestigen

Vestiging van ophalen

Vestiging van inleveren

+
Brandstof Benzine
Versnellingsbak Handgeschakeld
AircoJa
Tarif KM vrij Prijzen
Dagtarief 100 € 43.00
Dagtarief 300 € 57.00
Weektarief 700 € 240.00
Weekendtarief 250 € 90.00
Extra dag na week 143 € 34.29
*Prijzen incl. BTW en excl. brandstof
Prijzen
€ 43.00 / dag

Categorie A

Totaal incl BTW
€43.00

Elektrische Volkswagen ID.3 huren

Het is nu ook mogelijk om een elektrische Volkswagen ID.3 te huren (Categorie I). Deze volledig elektrische auto is een automaat en heeft een actieradius van wel 400 kilometer. Voor het huren van een elektrische Volkswagen ID.3 krijgt een gratis volle acculading mee. Neemt contact met ons op voor meer informatie over het huren van een elektrische personenauto.

Personenauto huren in Zeist

Wilt u een personenauto huren in Zeist? Dat is mogelijk in onze vestiging van Hertz Rent a Car te Zeist. U vindt deze vestiging aan de Dijnselburgerlaan 1-6, 3705 LP in Zeist. De bovenstaande auto’s zijn te huur in onze Van Dusschoten & Van Ginkel-vestiging in Amersfoort. Heeft u nog verdere vragen over het huren van een personenauto? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons.