Deze website gebruikt cookies om een optimale ervaring te garanderen. Meer informatie
Alle cookies accepteren

Personenbus huren De Bilt
Heeft u vervoer nodig voor meerdere mensen tegelijk? Bij van Dusschoten & van Ginkel Autoverhuur verhuren wij 9-persoons bussen.
 
Wanneer dat gewenst is hebben wij personenbussen met extra bagageruimte. Handig als u de personenbus wilt gebruiken voor vakantie.
 
 
Winterbanden
In de periode 1 november t/m 15 maart zijn onze personenbussen allemaal uitgerust met winterbanden. Voor de winterbanden rekenen wij €3,- per dag.
 
Rolstoelbus huren De Bilt
Heeft u vervoer nodig voor invalide mensen? Wij verhuren naast onze personenbussen ook rolstoelbussen en rolstoelauto’s.
 
Met onze rolstoelbus heeft u plaats voor 9 personen, waarvan er 4 met een rolstoel mee kunnen. De rolstoelbus kunt u met uw normale B-rijbewijs besturen. Door middel van de laadlift kunt u eenvoudig en veilig de rolstoel in en uit de bus rijden.
 
Met onze rolstoelauto heeft u plaats voor 3 personen, waarvan er 1 met een rolstoel mee kan. Aan de achterkant van de bus zit een oprijplaat waarmee u makkelijk de rolstoel erin- of eruit kunt rijden.
 
Huren op zondag
Een busje huren op zondag is bij ons geen probleem! Op zondag zijn wij geopend tussen 9.00 en 10.00 uur.
 
 
Snel bereikbaar vanuit De Bilt
Onze vestiging in Zeist ligt vlakbij de afslag van de snelweg A28. Zo bent u vanuit De Bilt zeer snel bij onze vestiging in Zeist.
 
Bekijk direct uw actuele route en reistijd op Google Maps
 
 
van Dusschoten & van Ginkel Autoverhuur
Dijnselburgerlaan 1-6 | 3705 LP Zeist
030-691 90 44
info@vandusschoten.nl
 
Openingstijden
Maandag tot vrijdag 8.00 tot 17.00
Zaterdag 8.00 tot 10.00
Zondag 9.00 tot 10.00
 
Handige links
Personenbus huren De Bilt - Rolstoelbus huren De Bilt - Rolstoelauto huren De Bilt