Homepage  » Verhuistips

Verhuistips

Voorbereiden van uw verhuizing

Verhuizen is een omvangrijke en fysiek zware operatie, met aan het eind meestal een geweldige beloning: een gezellig nieuw huis. Maar voordat u daar rustig in een luie stoel kunt plaatsnemen moet er echter heel wat werk verzet worden!

Wij geven u graag wat tips om uw verhuizing goed voor te bereiden, zodat de verhuisdag op rolletjes verloopt.

Begin op tijd
Een geslaagde verhuizing begint al weken voordat de verhuisauto voor de deur staat. Namelijk met het treffen van de eerste voorbereidingen. Hiervoor hebben wij een verhuisplanning en een checklist gemaakt met belangrijke tips.

Hulp bij uw verhuizing

Naast het transport is hulp bij uw verhuizing cruciaal. In veel gevallen zullen dit vrienden, kennissen en familie zijn die u komen helpen met verhuizen.

Wanneer u een beroep doet op uw vrienden, kennissen en familie is het verstandig om met de volgende zaken rekening te houden:

  • Wees kritisch op uw verhuishulp. Het gaat niet om de snelheid, maar om de kwaliteit en zorgvuldigheid.
  • Maak de verhuisploeg niet te groot (max 6 mensen), anders wordt het erg rommelig.
  • Maak ook goede afspraken voor het geval uw vrienden iets beschadigen.
  • Let op dat u iemand aanwijst die de verhuisbus kan laden.

Professionele verhuishulp

Heeft u liever professionele ondersteuning bij uw verhuizing? Dan kunt gebruik maken van onze verhuishulp.

Met onze verhuishulp heeft u de beschikking over professionele verhuizers die u ondersteunen bij uw verhuizing. De verhuizers helpen u met het verhuizen van uw complete inboedel en het laden en lossen van de verhuisbus.

Het voordeel van onze verhuishulp is dat u zelf de regie in handen houdt, maar wordt ondersteund door ervaren en professionele verhuizers tegen een scherp tarief. Zo kunt u al gebruik maken van onze verhuishulp vanaf €55,- per uur.

Maak je verhuizing makkelijk

Goed gereedschap scheelt de helft! Dat geld natuurlijk ook voor een verhuizing.

Tijdens het verhuizen verplaatst u zware objecten, zoals een wasmachine, kasten en een bank. Om uw lichaam niet fysiek zwaar te belasten raden wij u aan gebruik te maken van hulpmiddelen. Denk hierbij aan een steekwagen, meubelplateau of een rolcontainer om veel dozen tegelijkertijd te verplaatsen.

Tijdens het transport van uw meubels wilt u deze ook beschermen tegen beschadigingen. Denk hierbij aan verhuisdekens tegen beschadigingen en spanbanden en een ladingstang om uw meubels goed vast te zetten.

Om u hierbij te helpen hebben wij complete verhuispakketen samengesteld.