Deze website gebruikt cookies om een optimale ervaring te garanderen. Meer informatie
Alle cookies accepteren

Verhuizen Utrecht
Veel mensen kiezen ervoor om zelf hun verhuizing te regelen. Een van de belangrijkste aspecten van een verhuizing is het transport. Om zo efficiënt mogelijk te verhuizen is het verstandig om een verhuisbus of vrachtwagen te huren.
 
 
Verhuisbus huren in Utrecht
Voor uw verhuizing hebben wij diverse verhuisbussen beschikbaar. Ons wagenpark bestaat uit kleine verhuisbussen voor het vervoer van een bed en een aantal dozen tot grote bakwagen met laadklep voor een complete inboedel.
 
 
Hulp bij uw verhuizing
Naast het transport is hulp bij uw verhuizing cruciaal. In veel gevallen zullen dit vrienden, kennissen en familie zijn die u kunnen helpen met verhuizen. Heeft u liever professionele ondersteuning bij uw verhuizing? Dan kunt gebruik maken van onze verhuishulp.
 
Met onze verhuishulp heeft u de beschikking over professionele verhuizers die u ondersteunen bij uw verhuizing. De verhuizers helpen u met het verhuizen van uw complete inboedel en het laden en lossen van de verhuisbus.
 
Het voordeel van onze verhuishulp is dat u zelf de regie in handen houdt, maar wordt ondersteund door ervaren en professionele verhuizers tegen een scherp tarief. Zo kunt u al gebruik maken van onze verhuishulp vanaf €55,- per uur.
 
 
Hulpmiddelen bij uw verhuizing
Om uw verhuizing soepel te laten verlopen hebben wij diverse verhuisartikelen te huur. Zo kunt u bij ons terecht voor:
- Spanbanden huren
- Verhuisdekens huren
- Meubelhondje huren
- Magazijnwagen huren
- Steekwagen huren
- Traploper huren
- Ladingstang huren
- Palletwagen huren
- Rolcontainer huren
 
Daarnaast hebben wij complete verhuispakketen samengesteld waar alles is zit om uw verhuizing makkelijk te maken.