Homepage  » Tarievenoverzicht

Tarievenoverzicht

Autoverhuur

Van Dusschoten & van Ginkel Autoverhuur is sinds 1946 uw lokale autoverhuurder in de regio Amersfoort en Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in autoverhuur op korte termijn. Zo kunnen wij nog op dezelfde dag een passende huurauto voor u klaarzetten. Kijk voor het volledige overzicht huurauto’s op:

Busje huren

Van Dusschoten & van Ginkel Autoverhuur is de specialist in het verhuren van bestelbussen en verhuisbussen in de regio Amersfoort en Utrecht. Ons wagenpark bestaat uit kleine busjes voor het vervoer van een bed en een aantal dozen tot een bakwagen met laadklep voor een complete inboedel.
Even een busje nodig? Van maandag t/m vrijdag kunt u onze busjes per uur huren. Wij hebben flexibele Uur en 4-Uurs tarieven waarmee u goedkoop uw spullen kunt ophalen of wegbrengen.

Verhuismateriaal huren

Gaat u verhuizen? Bij ons kunt u terecht voor professioneel verhuismateriaal tegen scherpe prijzen. Of u nou een steekwagen wilt huren of een rolcontainer? Wij hebben het staan voor u. Kijk op onze pagina met verhuismateriaal voor het complete overzicht.